Home

FB event

După aceea săptămînă supraîncărcată de vizitatori și sugestii, am adunat viziunile într-o broșură, pe care le puteți descărca de aici și le puteți lista la orice printer care lucrează în alb-negru folosind hîrtie A4.

Da, acesta este întradevăr un Apel la Proiecte, deoarece au venit idei fermecătoare și realizabile; ceea ce urmează acuma, este să vă gîndiți la un ceva care vă preocupă de vi-se încurcă mațele și să-l schițați peste imaginile din broșură.

Booklet-Apel la Proiecte

Veți găsi un scurt ghid (chiar e scurt), explicînd ce instrumente sofisticate sunt nevoite ca broșura să fie umplută cu desene. Veți găsi și o listă cu problemele și obiectivele principale, care ar trebui să fie rezolvate cît mai curînd…poate chiar pînă la sfîrșitul semestrului.

Dacă chiar simțiți că v-ar place să vă implicați, desenați și vorbiți cu Profii voștri ca să vă recunoască munca ca activitate școlară. În caz că rămîn neclintite, veniți la mine și voi încerca să le conving că nu pierde nimeni nimica, nici măcar prestigiu.

V-am preparat și o altă broșură mai degrabă informativă, unde am selectat cîteva exemple de mobile și locuri construite din materiale simple și cu modul acela amabil de muncă colectivă.

Material Informativ

 

/ EN \

This is a Call for Applications concerning the students, regarding future plans or sketches to be made using the linked booklet (above). It’s purpose is to engage them in imagining and recreating their workplace. The printable booklet contains very short descriptions, objectives, 3D renders and a guide on how to start planing and collaboration.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s