Home

Începînd de luni, 25 ianuarie 2016 s-a deschis info-chioșcul Neorînduială în curtea clădirii UAD, A. Vlaicu. Neorînduiala este un proiect prin care studenții care frecventează secțiile din A. Vlaicu pot să-și exprime dorințele legate de rearanjarea curtea acestor clădiri.

Pe durata săptămînii vei găsi în cortul montat în curte, un panou pe care vei putea marca sau schița cele mai rezonabile sau aiurite sugestii și aspirații legate de orînduiala sau neorînduiala curții. Alături de acestea, vei găsi informații despre acest proiect, componentele acestuia, și despre modalitățile de implicare voluntară. Conceptul sub formă de text și poze se poate vizualiza aici și aici

Este extrem de important să veniți și să vă exprimați ori prin schițe ori prin vorbe, deoarece spațiile deocamdată îngrămădite cu mașini, lucrări și gunoi se vor elibera în cursul primăverii. Șansele ca un fumoar acoperit, poate și o cafenea sau cel puțin un automat (de calitate bineînțeles), mai multe bănci și coșuri de gunoi să fie realizate, sunt mult mai mari dacă veniți și bifați lista propunerilor. Mai mult, veți găsi un spațiu acoperit și plin cu bănci, infiltrat de muzică și mirosul ceaiului.

Avînd în vedere candidatura și alegerile reprezentanților secțiilor organizate pe furiș odată la 4 ani, se ivește șansa ca o discuție constructivă să se nască despre această metodologie. [Info-chioșcul nu este o platformă de campanie, deoarece nu fac parte din ASUAD și nu mi-am depus nici candidatura. Da, m-am gîndit la asta, dar nu vreau să-mi risipesc energia] Deși, este de preferat ca reprezentanții să susțină inițiativa.

Evenimentul facebook se găsește aici.

/ EN \

Between the 25th and 28th of January a large tent was placed in the university’s garden, serving as an info-kiosk about the project’s perspectives. A small amount of students came and expressed their opinion about the actual state of the garden, giving voice to their needs and ideas on how it would be possible to reorganise the whole place. A 3D render of the school’s model was installed on a panel, where the visitors marked the most critical parts of the garden; this way, things got clearer about what and where should be improved. A Call for Applications was launched and a booklet was created as the result of this consultation. The FB event with english description can be found here.

 

_KEP6218_KEP6221

_KEP6296 _KEP6224

One thought on “Info-chioșc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s